Looking For Anything Specific?

Λουτσεσκου - THESSGOAL - ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ: ΣΤΗΝ ΑΛ ΧΙΛΑΛ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : «δεν υπήρξε ποτέ επαφή με την πάρμα, όνειρο το ιταλικό πρωτάθλημα».

Λουτσεσκου - THESSGOAL - ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ: ΣΤΗΝ ΑΛ ΧΙΛΑΛ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : «δεν υπήρξε ποτέ επαφή με την πάρμα, όνειρο το ιταλικό πρωτάθλημα».. Ο ραζβάν λουτσέσκου είχε κάνει το θαύμα του. Να φύγουμε με το τρόπαιο σπίτι μας. «ξέρω γιατί έφυγε ο λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα» ο φερνάντο βαρέλα μίλησε στη ρουμανία και ήταν αρκετά. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». «δεν υπήρξε ποτέ επαφή με την πάρμα, όνειρο το ιταλικό πρωτάθλημα».

O μιχάλης τσόχος γράφει για την επιλογή του παοκ να πορευτεί ξανά με τον προπονητή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του. Επιβεβαίωσε ο λουτσέσκου τη διάσταση απόψεων με τον σαββίδη. Σωστή επιλογή η αποχώρησή μου από τον παοκ. «να ζήσει κι άλλες στιγμές ο ραζβάν». Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε να επιστρέψει στην τούμπα.

Πέρασαν δύο χρόνια και η κλάψα του Ραζβάν καλά κρατεί ...
Πέρασαν δύο χρόνια και η κλάψα του Ραζβάν καλά κρατεί ... from aek-dna.net
Επιβεβαίωσε ο λουτσέσκου τη διάσταση απόψεων με τον σαββίδη. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. «έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου, τα όσα συνέβησαν πέρυσι, αλλά και για το μέλλον του στον παοκ. «δεν υπήρξε ποτέ επαφή με την πάρμα, όνειρο το ιταλικό πρωτάθλημα». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου.

Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του.

Η αλ αχλί, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ενδιαφέρεται για τον ραζβάν λουτσέσκου. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Οι ενστάσεις του λουτσέσκου για τις αποχωρήσεις. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. «να ζήσει κι άλλες στιγμές ο ραζβάν». Η αλ χιλάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ρουμάνο προπονητή, ραζβάν #λουτσέσκου μπειτε στο live. Ο λουτσέσκου ήταν ο άνθρωπός της. O μιχάλης τσόχος γράφει για την επιλογή του παοκ να πορευτεί ξανά με τον προπονητή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του. Ο ραζβάν λουτσέσκου (γεννημένος στις 17 φεβρουαρίου 1969) είναι ρουμάνος επαγγελματίας προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής. Η είδηση που προήλθε από μμε της αιγύπτου έφερε σε κατάσταση συναγερμού τον παοκ. Η αποχώρησή μου από τον παοκ. Να φύγουμε με το τρόπαιο σπίτι μας. Ο ραζβάν λουτσέσκου είχε κάνει το θαύμα του.

Προσωπικά, ως λουτσέσκου, η συμμετοχή στον τελικό «δεν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση» της καριέρας του. Σωστή επιλογή η αποχώρησή μου από τον παοκ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο λουτσέσκου ήταν ο άνθρωπός της.

Λουτσέσκου: Αυτό που μετρά για τον ΠΑΟΚ είναι οι νίκες (video)
Λουτσέσκου: Αυτό που μετρά για τον ΠΑΟΚ είναι οι νίκες (video) from www.voria.gr
Η αλ χιλάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ρουμάνο προπονητή, ραζβάν #λουτσέσκου μπειτε στο live. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Η είδηση που προήλθε από μμε της αιγύπτου έφερε σε κατάσταση συναγερμού τον παοκ. Ο ραζβάν λουτσέσκου (γεννημένος στις 17 φεβρουαρίου 1969) είναι ρουμάνος επαγγελματίας προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής. Επιβεβαίωσε ο λουτσέσκου τη διάσταση απόψεων με τον σαββίδη. Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Η αποχώρησή μου από τον παοκ.

«ο λουτσέσκου και ο παοκ».

Μετά το ασιατικό champions league ο ραζβάν λουτσέσκου οδηγεί την αλ χιλάλ και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ εκτοξεύθηκε στην 10η θέση του παγκόσμιου ranking και βλέπει 5άδα. Ο ράζβαν λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της nova για την αναμέτρηση της τούμπας κόντρα στον παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της super league και στο τι πρέπει να κάνει ο παοκ. «είχα παρουσιαστεί στους παίκτες μου μετά το ματς κυπέλλου με τη. Στην κορυφή της φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο ράζβαν λουτσέσκου σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. «ο λουτσέσκου θα μπορούσε να αναλάβει μίλαν και ίντερ». O μιχάλης τσόχος γράφει για την επιλογή του παοκ να πορευτεί ξανά με τον προπονητή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του. Ο ραζβάν λουτσέσκου είχε κάνει το θαύμα του. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. Το τέλειο παιχνίδι ζήτα από τους παίχτες του ο ρ. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Σύμφωνα με τη «sabah» o πρώην προπονητής του παοκ είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με… Προσέξτε το σχετικό απόσπασμα και θα το καταλάβετε:

Η είδηση που προήλθε από μμε της αιγύπτου έφερε σε κατάσταση συναγερμού τον παοκ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ντιμίτρου ντραγκομίρ, πιστεύει πως ο λουτσέσκου μπορεί να προπονήσει ίντερ και μίλαν. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο ρουμάνος τεχνικός του παοκ δήλωσε πως αυτός κι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε ο δικέφαλος του βορρά να βρεθεί στους ομίλους του. Προσωπικά, ως λουτσέσκου, η συμμετοχή στον τελικό «δεν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση» της καριέρας του.

Απολογήθηκε ο Λουτσέσκου: Παίρνω πάνω μου την ευθύνη
Απολογήθηκε ο Λουτσέσκου: Παίρνω πάνω μου την ευθύνη from www.voria.gr
Ο ρουμάνος τεχνικός του παοκ δήλωσε πως αυτός κι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε ο δικέφαλος του βορρά να βρεθεί στους ομίλους του. «είχα παρουσιαστεί στους παίκτες μου μετά το ματς κυπέλλου με τη. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. «ξέρω γιατί έφυγε ο λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα» ο φερνάντο βαρέλα μίλησε στη ρουμανία και ήταν αρκετά. Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος. «ο λουτσέσκου στη λίστα του 5ου πλουσιότερου άνδρα της σιγκαπούρης». Πόσα χρήματα θα παίρνει στη σαουδική αραβία. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου, τα όσα συνέβησαν πέρυσι, αλλά και για το μέλλον του στον παοκ.

Το τέλειο παιχνίδι ζήτα από τους παίχτες του ο ρ.

«τι ισχύει με αεκ και λουτσέσκου». Η αλ αχλί, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ενδιαφέρεται για τον ραζβάν λουτσέσκου. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. O μιχάλης τσόχος γράφει για την επιλογή του παοκ να πορευτεί ξανά με τον προπονητή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του. «δεν υπήρξε ποτέ επαφή με την πάρμα, όνειρο το ιταλικό πρωτάθλημα». Πόσα χρήματα θα παίρνει στη σαουδική αραβία. Ο λουτσέσκου ήταν ο άνθρωπός της. Επιβεβαίωσε ο λουτσέσκου τη διάσταση απόψεων με τον σαββίδη. «ξέρω γιατί έφυγε ο λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα» ο φερνάντο βαρέλα μίλησε στη ρουμανία και ήταν αρκετά. «έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Ο ράζβαν λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της nova για την αναμέτρηση της τούμπας κόντρα στον παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της super league και στο τι πρέπει να κάνει ο παοκ. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου, τα όσα συνέβησαν πέρυσι, αλλά και για το μέλλον του στον παοκ.

Posting Komentar

0 Komentar